Beléptető rendszer alkalmazásával szabályozhatja a területre való belépéseket, és termékeink segítségével a munkaidő nyilvántartást is egy rendszeren belül kezelheti, még speciális kulcsmenedzsment és biometrikus azonosítási opciót is tudunk biztosítani!

Megoldást kínálunk az egyszerű egy ajtós beléptetéstől egészen a komplex, rendszám felismerőt, nagy hatótávolságú olvasókat, RFID technikát, munkaidő nyilvántartót és forgóvillákat, sorompókat integráló ipari rendszerekig minden szegmensben.

Ujjlenyomatos beléptető rendszer működés közben

A mai modern beléptető rendszerek IP-alapú integrált biztonságtechnikai rendszer, mely képes összekapcsolni a biztonságtechnikai hardvereket, szoftvereket és épületgépészeti elemeket, párhuzamosan kezelve a biztonsági és üzemeltetési protokollokat, valamint segíthet felderíteni a cégek rejtett költségeit és hatékonnyá tenni a bérelszámolást, hisz a nyilvántartás adatai adják a kifizetés alapjait.

Az SFMS Kft. tervezése és telepítései során előnyben részesíti a Seawing beléptető rendszer, valamint a Dahua beléptető rendszer alkalmazását.

Beléptető rendszer zöld nyillal

Partnereink

Dahua partnerünk logo
Seawing partnerünk logo