Az SFMS Kft. vállalja irodák, középületek, ipari ingatlan riasztórendszerrel való felszerelését. Munkánk során csak a legjobb minőségű eszközöket, anyagokat használjuk és a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, hogy riasztó rendszereink mindig hatékonyan, megbízhatóan és szabotázsbiztosan működjenek

Riasztórendszerek esetében sokféle lehetőség közül választhatunk, hiszen a telepített rendszer típusának kiválasztásakor figyelembe kell vennünk az ingatlan kialakítását és adottságait egyaránt. Épp ezért minden esetben biztonságtechnikai mérnökeink tapasztalata alapján megtervezzük, hogy mindig a legmegfelelőbb vagyonvédelmi rendszer kerüljön kialakításra.

Behatolásjelző rendszer panelja

Ingatlanunk biztonságát tovább növelhetjük, ha riasztórendszerünket távfelügyeletbe kötjük, mert így a riasztásokról a 24 órás ügyeletben működő diszpécserközpont haladéktalanul értesíti az általunk megadott személyeket, kivonuló szolgálatot, hatóságokat is.

Leggyakrabban Paradox és ATS márkájú riasztórendszereket alkalmazzuk telepítéseinkhez. A kis-, közepes ingatlanok védelmére tökéletes választás a Paradox riasztó rendszerek, melyek INSITE GOLD applikáción keresztül a világ bármely pontjáról vezérelhetővé teszi a rendszerünket.

A nagyobb, akár 512 zónát igénylő irodaházak, középületek, ipari létesítményeknél pedig az ATS rendszert használjuk, mely 100%-an integrálhatóak az Advisor Management, vagy a C4 grafikus megjelenítő, biztonságtechnikai és épületautomatikai felügyeleti rendszer alá.

Behatolásjelző rendszer

Partnereink

Paradox partnerünk logo
Aritech partnerünk logo
C4 partnerünk logo