IT hálózatok, passzív és aktív elemek

A hálózatban az információt rézvezeték vagy optikai kábel, esetleg rádióhullám szállíthatja.

Az SFMS Kft. a tervezés és telepítései során az Excel, R&M, Panduit, Belden, Legrand passzív hálózati rendszereket részesíti előnyben, melyek biztosítják a 25 éves rendszergaranciát.

Aktív elemek kiválasztásakor előnyben részesítjük a Cisco, D-Link, Zyxel, TP-Link gyártók switcheit, routereit, ipari körülmények között pedig a Planet, Moxa eszközeit.

IT hálózat kiépítése

CCTV Biztonsági kamerarendszer

Az SFMS Kft. számos helyen telepít biztonsági kamera rendszereket a mindennapok során, olyan helyeken, mint kórházak, irodaépületekben, ipari létesítményekben, autószalonokban, üzletekben, naperőművekben, autószervizekben.

Telepítéseink során szinte már csak az IP alapú technológiát választjuk, megbízhatóságuknak köszönhetően éjjel is tökéletes képet produkálnak a legújabb kamerák.

Egyre sűrűbben telepítünk speed dome kamerákat, amelyek gyorsan mozgatható, zoomolható, akár 360 fokban körbe mozgatható kamera típusok, melyek személyek, gépjárművek folyamatos mozgásának figyelésére alkalmasak.

CCTV kamerarendszer tervezése közben

Beléptető és munkaidőnyilvántartó rendszerek

Beléptető rendszer alkalmazásával szabályozhatja a területre való belépéseket.

Termékeink segítségével a munkaidő nyilvántartást is egy rendszeren belül kezelheti, még speciális kulcsmenedzsment és biometrikus azonosítási opciót is tudunk biztosítani!

Megoldást kínálunk az egyszerű egy ajtós beléptetéstől egészen a komplex, rendszám felismerőt, nagy hatótávolságú olvasókat, RFID technikát, munkaidő nyilvántartót és forgóvillákat, sorompókat integráló ipari rendszerekig minden szegmensben.

Beléptetőkártya kézben tartva

Behatolásjelző rendszerek

Az SFMS Kft. vállalja irodák, középületek, ipari ingatlan riasztórendszerrel való felszerelését.

Munkánk során csak a legjobb minőségű eszközöket, anyagokat használjuk és a legmodernebb módszereket alkalmazzuk.

Ezzel garantáljuk, hogy riasztó rendszereink mindig hatékonyan, megbízhatóan és szabotázsbiztosan működjenek.

Riasztó kód beütése

Kültéri behatolásjelző rendszerek

Sok esetben hasznosnak bizonyulnak a meglévő tapasztalatok alapján a kültéren elhelyezett „láthatatlan” vagyonvédelmi eszközök.

Mivel a behatoló nem látja őket, ezért nem észleli a riasztást és könnyen tetten érhető, még mielőtt elmenekülne.

Ha észrevétlenül szeretne értesítést kapni a behatolásról, akkor erre ezen vagyonvédelmi rendszerek funkciói nyújtanak megoldást.

Kültéri behatolásjelző

Okos otthon, épületfelügyelet

Ma már nem csak a fűtés, hűtés, világítás, árnyékolás, öntözés és multimédiás eszközök modernek, egyre több porszívó, felmosó, ablakmosó, fűnyíró robot jelenik meg.

Telepítéseinknél egy új generációs okos ház vezérlőt (Mini Server) telepítünk, mely a ház szívét alkotják.

Ehhez a központi egységhez párosíthatjuk a termosztátjainkat, a fényforrásokat, kapcsolókat, rolókat-redőnyöket, kamerákat, mozgás- és füstérzékelőket, kaputelefonunkat, multimédiás eszközeinket, háztartási gépeinket, bármit ami eszünkbe jut.

Okosotthon kiépítése